Aktuális tanfolyamaink

Posted on

Kedves barátaink és leendő tanfolyam résztvevők…

Az „Egotörés” tanfolyamok újból indulnak 2020 november. 22-én

A folytatás minden szombaton, vagy vasárnap,  9-17 óra között 

A képzés – a korszellemnek megfelelve  – On-line

 

Aki még nem ismeri a módszert, annak röviden:
Az egotörés lényege, a főként tudat alattiban lévő programok, tévhitek, félelmek feltérképezése és elengedése. Felmérések szerint az emberek 99,99%-a életének 93-99%-át ezen programok, tévhitek, félelmek által vezérelve éli. Attól függetlenül, hogy tudatosan milyen értékrendeket vall egy ember, miben hisz, a tudat alattijában – nagyrészt gyerekkorban, főként 3-4 éves korig – elraktározott „szülői parancsok”, illetve környezetét jellemző alapértékek, értékrendek határozzák meg viselkedését. Ezek leginkább krízis szituációkban, stressz helyzetekben jönnek „fel”.

Ezen módszer javasolt annak is, aki azt gondolja magáról, hogy egészséges, illetve ha lelki problémákkal küszködik, depresszív hajlamai vannak. Továbbá annak, akinek szocializációs – azaz emberi kapcsolatokkal való – problémái vannak, úgy mint párkapcsolattal, szülőkkel, gyerekekkel való viszonyban, munkahelyen főnőkkel, beosztottal, kollégával. Valamint annak, aki valamilyen betegségben szenved. Már számtalan konkrét esetben sikerült segíteni az adott betegség lelki okainak feltárásában, megértésében és megoldásában.
De főként ajánlott mind azoknak, akik önismerettel foglalkoznak, ezoterikus, metafizikus, szellemi „úton járnak”, 🙂 mert ez a módszer segít a lélek megtisztításában és így a rezgés szintjének emelésében.

Ezen foglalkozásokat személyes jellege miatt csak 8-12 fős csoportok keretein belül szervezzük, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni.
A 8 alkalmas tanfolyam sorozat azt célozza meg, hogy az első napi módszer ismertetés és elsajátítás után, a következő 7 alkalommal a „Belső Gyerekünk” által őrzött hitrendszereket, majd az „Isten kép”-ünkben foglalt alap értékeket térképezzük fel és oldjuk meg, engedjük el.
Eszmeiségükben a tanfolyamokon elhangzottak egymásra épülnek, de úgy alakítottuk ki a rendszert, hogy újonnan csatlakozók is, ”fel tudják venni a fonalat”. Ezért, ha valaki kimarad egyik, másikról, az sem ”a világ vége”, tud csatlakozni a munkához és utólag bepótolhatja a kihagyást egy következő sorozat alkalmával.

Részleteket személyesen a jelentkezést követően küldjük meg.

Jelentkezni lehet Hamsovszki Zsuzsannánál és Szélyes Fekete Csabánál, privátba a facebook-messengeren, vagy a termeszetes@yahoo.com e-mail címen, esetleg a +36-30-78 0 78 18 – es telefonon.
Szeretettel várjuk jelentkezését azon barátainknak is akik az előző sorozat egyik másik tanfolyamán már részt vettek és szeretnék bepótolni a kimaradtakat.