Tanfolyamok

Posted on

A tanfolyamok célja, hogy az Egotöréssel kapcsolatos ismeretek felvétele, begyakorlása – amelyeket közösen is megtehetünk – azt csoportban, együtt tegyük meg, mert – amellett, hogy költséghatékonyabb – a csoport közös energiája, illetve a közösség szelleme is rá tud segíteni az ilyen folyamatokra.

Amint az egyéb írásokból már – valószínű – kiderült, az Egotörés alap „technikája”, az elengedés módszere olyan „programokat”, félelmeket, tévhiteket céloz meg, melyek egy nagy része a legtöbb ember tudat alattijában ott található, így a felvezető elméletei ismeretek felvételét, illetve az azt követő oldásokat, elengedéseket is érdemes közösen csinálni.

Korunkban, fontos, hogy az ember értse, hogy mit csinál, ép ezért minden elengedés előtt – az elméleti részben – felvezetjük az adott témát, mely az egonak egy-egy játszmájáról, annak többé-kevésbé rejtett „logikájáról” és összefüggéseiről szól.

Jelenleg három téma köré csoportosítjuk tanfolyamaink…  az első az maga az Egotörés…  mi az egó, egoizmus, összefüggéseivel, viszonyaival, minden „csínjával-bínjával”… a második témakör a „belső gyermek”, míg a harmadik a bennünk élő „Isten kép” téma köre. Bővebben a róluk szóló almenükben…

A tanfolyamokon való részvételt – esetenként – célszerű, hogy megelőzze egy-két személyes találkozásnak is mert vannak emberek, akik olyan személyes tévhiteket működtetnek, melyek akadályozzák az azon elhangzottak megértését vagy az azt követő gyakorlatok elsajátítását.

Amúgy inkább az a jó, ha valaki végigjárja a tanfolyam sort és az egyéni munka majd utána következik, de ez személyenként változhat, ezért minden jelentkezéskor egyenként mindenkit megnézünk, hogy számára mi a legoptimálisabb.

Tehát, a lényeg, hogy minden embernek vannak a kollektív sorssal összefüggő dolgai, amit közösen is tudunk rendezni, illetve egyéni, személyes, amit egyéni konzultációk során tudunk egyenesbe hozni.